Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FIETSEN MET MIDDEN OP 2DE PINKSTERDAG 2018

21 mei 2018 om 12:30 - 19:30

Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag fietsen we met Midden. Al eerder maakten we deze prachtige tocht langs De Vlist en waren we op de Zilverdag in Schoonhoven. Daar was nogal wat te zien en we kwamen tijd te kort. Daarom deze gezellige middag in de herhaling op maandag 21 mei.
gouda_schoonhoven01
Startpunt
We verzamelen tussen 12.30 en 13.00 uur op station Gouda. Wellicht handig om zelf voor een lunch te zorgen voordat we vertrekken. We starten om 13.00 uur en fietsen richting Haastrecht en vervolgens langs de Vlist naar Schoonhoven. Onderweg stoppen we een keer bij een restaurant voor koffie/thee etc.
Schoonhoven
De bedoeling is omstreeks 14.30 uur in Schoonhoven aan te komen en daar zal het druk zijn. Op Tweede Pinksterdag is hier de Nationale Zilverdag. Verspreid over 140(!) plekken is in Schoonhoven van alles te zien over ‘zilver’. Zo is er op de Vakschool ‘Open huis’ en is de toegang tot het Nederlands Zilvermuseum ‘gratis’.
Ieder kan binnen twee uur zijn of haar gang gaan. Meer info is te lezen op www.zilverdag.com
Restaurant
Om 16.30 uur vertrekken we – via de andere kant van de Vlist – naar Haastrecht. Daar drinken we een glas en gebruiken het diner. De kosten voor een drie-gangen-menu zijn slechts 25 euro, inclusief drank. Meer info op www.deijsselborgh.nl
Terug
Vanaf het restaurant is het – na het diner – nog een kleine 5 km fietsen naar station Gouda Goverwelle.

Fiets
Bij station Gouda Goverwelle is geen fietsverhuur, daarvoor moet je op station Gouda zijn. Regel dit zelf. Op de site:
http://www.fietspoint.com is meer informatie te vinden over de fietsverhuur daar en het telefoonnummer om te reserveren. Vanaf station Gouda is het 10 minuten fietsen naar Goverwelle. Je kunt ook je eigen fiets in de trein meenemen. Koop hiervoor een ‘Dagkaart Fiets’ bij de NS-automaat. Kosten: 6 euro. Wanneer je je fiets met je auto meebrengt dan is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op Goverwelle.

Aanmelden
De fietstocht staat open voor leden van ContrariO en CHJC uit alle regio’s. Ook voor hen die nog niet eerder bij een activiteiteit van ContrariO/CHJC zijn geweest. Geef je introducé wel op! Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 mei aanstaande. Doe dat via de link rechts onderaan deze pagina.

Details

Date:
21 mei 2018
Time:
12:30 - 19:30
Categorie::
| | |

Organizer

Midden

Deelnemen?

Klik hier voor opgave

Locatie

Gouda
Gouda,Nederland+ Google Maps

Details

Date:
21 mei 2018
Time:
12:30 - 19:30
Categorie::
| | |

Organizer

Midden

Deelnemen?

Klik hier voor opgave

Locatie

Gouda
Gouda,Nederland+ Google Maps