Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WANDELEN MET MIDDEN OP 2DE PAASDAG 2018

2 april 2018 om 12:00 - 18:30

Wandelen op 2de Paasdag met Midden!
Maandag 2 april, 2de Paasdag, gaan we niet naar de meubelboulevard, maar we trekken de lanen in en gaan de paden op! We gaan wandelen in de Kennemerduinen.

Het wordt een afwisselende wandeling door de duinen, op weg naar het strand. Trek goede schoenen aan en neem voldoende water mee voor onderweg. Op zonnige dagen kan de temperatuur op het open stuifzand hoog oplopen! Net zoals vorig jaar, is er een kort en langere route: Dan zijn er 2 mogelijkheden als wandeling: We gaan de Kennemerduinen in en wandelen in 1.5 uur door de duinen naar Strandpaviljoen Parnassia voor thee/koffie/appeltaart. Vandaar wandelen we dan in een uur over het strand naar IJmuiden aan zee (Kennemerstrand heet dat officieel) waar we in een strandtent gaan borrelen en avondeten. Na het eten pakken we de bus weer terug naar Westerveld (20 minuten). 

Het plan is om vooraf samen te lunchen, nabij het startpunt van de wandeling is een restaurant (lunch op eigen kosten en begint om twaalf uur). Je kunt ook na de lunch komen. Na afloop is er de mogelijkheid om samen te borrelen/eten voordat we de bus terugpakken naar het beginpunt.
waterleidingduinen
Geef je op via het contactformulier. Bij aanmelding graag aangeven of je mee luncht om twaalf uur, of dat je er een uur later bij bent (om een uur) voor de start van de wandeling.  Geef je op via het contactformulier en je ontvangt meer informatie (graag of je er bij bent met de lunch en/of je blijft eten). Je ontvangt na aanmelding meer informatie.

Opgeven kan op deze pagina van ContrariO. Doe dat uiterlijk Goede vrijdag 30 maart 2018.

Graag zien we je op maandag 2 april, 2e Paasdag.

Details

Date:
2 april 2018
Time:
12:00 - 18:30
Categorie::
| | |

Organizer

Regio Midden

Deelnemen?

Klik hier voor opgave

Locatie

Midden

Details

Date:
2 april 2018
Time:
12:00 - 18:30
Categorie::
| | |

Organizer

Regio Midden

Deelnemen?

Klik hier voor opgave

Locatie

Midden