Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WANDELEN MET MIDDEN OP 2DE PAASDAG 2018

2 april om 12:00 - 18:30

Wandelen op 2de Paasdag met Midden!
Maandag 2 april, 2de Paasdag, gaan we niet naar de meubelboulevard, maar we trekken de lanen in en gaan de paden op! We gaan wandelen in de Kennemerduinen.

Het wordt een afwisselende wandeling door de duinen, op weg naar het strand. Trek goede schoenen aan en neem voldoende water mee voor onderweg. Op zonnige dagen kan de temperatuur op het open stuifzand hoog oplopen! Net zoals vorig jaar, is er een kort en langere route: In ongeveer anderhalf uur lopen we naar het strand waar we een theepauze zullen doen in een strandtent. Na de theepauze is er een mogelijkheid om met de bus weer naar station Overveen terug te keren. Voor degenen die wat langer willen wandelen lopen we via een andere route weer terug naar het beginpunt. Hier is de mogelijkheid om te blijven eten.

Het plan is om vooraf samen te lunchen, nabij het startpunt van de wandeling is een restaurant (lunch op eigen kosten en begint om twaalf uur). Je kunt ook na de lunch komen. Na afloop is er de mogelijkheid om samen te borrelen/eten.
waterleidingduinen
Geef je op via het contactformulier. Bij aanmelding graag aangeven of je mee luncht om twaalf uur, of dat je er een uur later bij bent (om een uur) voor de start van de wandeling.  Geef je op via het contactformulier en je ontvangt meer informatie (graag of je er bij bent met de lunch en/of je blijft eten). Je ontvangt na aanmelding meer informatie.

Opgeven kan op deze pagina van ContrariO. Doe dat uiterlijk Goede vrijdag 30 maart 2018.

Graag zien we je op maandag 2 april, 2e Paasdag.

Details

Date:
2 april
Time:
12:00 - 18:30
Categorie::
| | |

Organizer

Regio Midden

Deelnemen?

Klik hier voor opgave

Locatie

Midden