Uitnodiging coming out weekend CHJC

ContrariO en CHJC werken al enkele jaren samen in de projectgroep LCC+, vooral bekend bij onze leden door de succesvolle lesbrief Homo in de Klas.

Het CHJC maakte ons attent op een van hun activiteiten; het coming out weekend.  ContrariO kent zo’n initiatief niet en wijst daarom belangstellenden graag op deze uitnodiging.

‘Jij bent anders heel gewoon’CHJC organiseert coming out weekendVan vrijdag 16  tot en met zondag 18 november 2012 organiseert  CHJC een coming out weekend voor christelijke jongeren tot en met 30 jaar met als thema ‘Jij bent anders heel gewoon’.

Kun je eigenlijk wel tegelijkertijd christen en homoseksueel zijn? Dat is een van de belangrijkste vragen van jongeren die deelnemen aan het komende coming out weekend. CHJC vindt dat dit goed mogelijk is en biedt jongeren de ruimte om hier in een veilige omgeving over te praten.

Het weekend wordt georganiseerd door vrijwilligers die uit eigen ervaring weten hoe belangrijk het is om ervaringen te delen.Er is een afwisselend programma, waarin gesprekken over serieuze zaken worden afgewisseld met leuke activiteiten. Pieter, een deelnemer aan een vorige weekend zei na afloop: “Tegen iedere jonge homo of lesbo wil ik zeggen: Gun jezelf dit, je hoeft het niet allemaal in je eentje te doen!”

Voor meer informatie kijk op: www.comingoutweekend.nl