Start van een nieuw seizoen

De zomervakantie zit erop. Het is tijd voor een nieuw ContrariO-seizoen. De eerste regio-activiteiten zijn alweer geweest. Gezellig om elkaar weer te ontmoeten. Wil je ook eens meedoen met een activiteit, kijk dan in de agenda.

De vereniging gaat een bijzonder jaar tegemoet. Op 29 november vieren we ons 25 jarig bestaan. Het belooft een bijzondere dag te worden. Zet deze datum alvast in je agenda! Misschien goed om te weten dat we deze dag, anders dan we gewend zijn, in Houten organiseren. Vrienden, kennissen, familie, kerkenraden, dominees, ouders, donateurs en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om dit jubileum met ons te vieren. Houd de site in de gaten, binnenkort meer nieuws hierover.

Zoals je weet stoppen Wim en René in januari met het bestuurswerk van ContrariO. Dit betekent dat vanaf januari alleen nog Arjan en Geert Jan in het bestuur zitten. Ben jij onze nieuwe man/vrouw in het midden? Volg het voorbeeld van Arjan en meld je zo snel mogelijk aan via dit formulier.