Donateur worden

Help ons

Als vereniging vinden we het belangrijk dat homo’s en lesbiennes zich welkom kunnen voelen in kerk en samenleving. ContrariO kan dankzij financiële steun van leden én belangstellenden hieraan een belangrijke bijdrage leveren. De financiële steun is hard nodig om activiteiten te kunnen (blijven) ontplooien. Je kunt ons helpen door het geven van een (online) gift of een (periodieke) donatie. Je leest hieronder hoe het werkt.

Geven met belastingvoordeel
De overheid heeft ContrariO aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat ContrariO de ANBI-status heeft en dat je de mogelijkheid hebt gekregen om bij je inkomstenbelastingaangifte deze giften en donaties als aftrekpost op te voeren.

Deze status brengt met zich mee dat:
– ContrariO geen schenkings- en /of successierecht hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen resp. erfenissen.
– Giften en donaties aan ContrariO  aftrekbaar zijn voor de inkomsten– of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels).

Hartelijk dank voor je steun!

Vaste donateur worden van ContrariO?
Wanneer je donateur wordt, krijg je net als de leden, het digitale ContrariO Magazine.

Daarnaast ontvang je als donateur een uitnodiging voor de landelijke open dag in november. De besloten ContrariO-dagen zijn alleen voor leden en aspirant leden.

Door een ‘overeenkomst periodieke inkomsten’ op te stellen is een periodieke gift volledig fiscaal aftrekbaar, zonder opstapdrempel. Wil je hier meer informatie over dan kan je daarvoor een bericht sturen naar de penningmeester of kijken op de site van de Belastingdienst.

Eenmalig geven

Je helpt de vereniging enorm door het geven van een eenmalige gift. Iedere bijdrage, hoe groot of klein, is welkom.

Voor ContrariO is het overmaken van je gift op onze IBAN het voordeligst:

NL42 INGB 0006 2403 41
t.n.v. ContrariO
o.v.v. gift ContrariO

Wil je liever anoniem of op een andere manier je gift geven?
Klik dan op bovenstaande button en ontdek wat de mogelijkheden zijn.